ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Winbet Куиз Вечно Дерби

0
Winbet Куиз Вечно Дерби
Куиз Вечно Дерби от Winbet.bg

Вечното дерби между червени и сини ще се проведе на 19.10.2024 от 15:45 часа и всеки почитател на българския футбол може да проследи този запомнящ се мач. Освен запомнящ се сблъсък, футболните фенове ще имат на разположение безплатен куиз (въпросник) с награди в сайта на Winbet.

Куиз Вечно Дерби” стартира днес и всеки регистриран потребител в платформата може да се включи от раздела “Winbet Plus”. За да спечели награда, всеки участник трябва да започне и завърши безплатната игра с въпроси и прогнози, базирани на дербито между Левски София и ЦСКА София.

Към Winbet.bg


Как да участвате в Куиз Вечно Дерби от Уинбет?

Игрите с въпроси са най-новият източник на награди в сайта и се открояват от стандартните оферти от Winbet. Това е така, защото те не изискват допълнително заплащане за участие или изпълнение на сложни условия. Единственото, което трябва да направите, за да се включите, е да натиснете бутона “Започни Куиз” и да отговорите на всички въпроси.

Куизът “Вечно Дерби” се състои от общо 8 въпроса / прогнози и всеки регистриран потребител може да се включи, като следва следните стъпки:

  1. Отворете сайта на оператора и се логнете.
  2. Насочете се към раздела Winbet Plus.
  3. Натиснете върху раздела “Quiz”, в лявата част на екрана.
  4. Избере “Куиз Вечно Дерби” и натиснете бутона “Започни Куиз”.
  5. Отговорете на 8-те въпроса и завършете въпросника.

След като завършите с куиза може да прегледате своите отговори и да ги коригирате до започване на мача между Левски и ЦСКА на 19.10.2024. Наградите ще бъдат определени на база верните отговори на всеки играч, а класирането може да следите в раздел “Класиране” на съответния куиз.

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Winbet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Стилиян Кантарджиев
Стилиян КантарджиевСтилиян е посветен на оценяването на онлайн казина и спортни залагания, като споделя експертното си мнение. Като ентусиаст в областта на казината и онлайн залозите, той следи за детайлите, гарантирайки безопасността и качеството на своите оценки.
Коментирай

Няма коментари.