ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Winbet Dancing Dead Prize Drops

0
Winbet промоция Dancing Dead Prize Drops
Dancing Dead Prize Drops от Winbet

Палим фенерите и обличаме костюмите за Хелоуин с промоцията Dancing Dead Prize Drops от Уинбет и Amusnet Interactive. По това време на годината платформата на българския хазартен оператор може да се похвали с поне едно събитие по повод зловещия празник. Тази година регистрираните потребители получават нова кампания с огромен награден фонд с ежедневни награди, плюс ново заглавие от Amusnet.

Към Winbet.bg


Време на провеждане и условия за участие

Промоционалната кампания Dancing Dead Prize Drops стартира на 16.10.2024 и не изисква от потребителите да се включват чрез натискане на бутон. Тя се намира в раздела с Winbet промоции и всеки желаещ може да я провери. Условието за участие е играчите да поставят реални средства в играта Dancing Dead, в определения времеви период.

Всеки ден, между 20:00 и 22:00 ч., Prize Drops ще бъдат активни в играта и всеки, който поставя залози има реален шанс да спечели произволна награда. Забележете, че промоцията ще продължи до 01.11.2024, с едно малко изключение. На 31.10.2024 операторът е споделил, че промоцията няма да бъде активна и няма да се раздават награди.


Правила за класиране на залозите

Вече стана ясно, че участието изисква реализиране на залози с реални средства, което прави промоцията подходяща за редовните потребители на сайта. Изискването за минимален залог е 0,20 лв. на завъртане и няма ограничение в броя на печалбите. Все пак, не трябва да забравяте, че в промоцията участва само играта Dancing Dead, което със сигурност няма да се хареса на всички играчи.

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Winbet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Стилиян Кантарджиев
Стилиян КантарджиевСтилиян е посветен на оценяването на онлайн казина и спортни залагания, като споделя експертното си мнение. Като ентусиаст в областта на казината и онлайн залозите, той следи за детайлите, гарантирайки безопасността и качеството на своите оценки.
Коментирай

Няма коментари.