ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Ежедневни Bell Link турнири от Winbet

0
Winbet промоция Bell Link турнири
Ежедневни Bell Link турнири от Winbet.bg

От днес до края на месец октомври Winbet организира ежедневни Bell Link турнири, достъпни за регистрираните потребители. Това е добра алтернатива, ако наличните към момента турнири не са по ваш вкус, а и наградите не са като обичайните. Все пак, за да се класират, от играчите се изискват реални залози на участващите игри, поставени в определения турнирен период.

Към Winbet.bg


Класирания

Забележете, че освен ежедневните Bell Link турнири с продължителност от 2 часа, играчите ще трупат точки през целия турнирен период, които ще се отнасят за генералното класиране в края на месеца. Двучасовите турнири се провеждат всеки ден между 18:00 и 20:00 часа, и точките натрупани през това време не се зачитат към основното класиране.


Как може да участвате?

За да тупат точки, потребителите трябва да играят на игрите Bell Link Jackpot от EGT Digital. Залогът не е от значение, защото основен фактор в точкуването е чистата печалба от всяко завъртане, както ще забележите на примера по-долу.

Пример за изчисляване на точките:

  • Залог: 2 лв.
  • Обща печалба: 96 лв.
  • Чиста печалба: 94 лв.
  • Изчисление: (96/2)*94 = 48*94 = 4,512 точки

Както всички останали турнири и оферти от Winbet, така и Bell Link турнирите имат индивидуални правила и награди. Тъй като това са джакпот слотове, достигането и спечелването на отделна част от джакпота няма да донесе допълнителни точки. Това може и да е недостатък, но от друга страна, турнирите дават възможност за спечелване на кеш награди, които не са обвързани с условия за разиграване.

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Winbet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Стилиян Кантарджиев
Стилиян КантарджиевСтилиян е посветен на оценяването на онлайн казина и спортни залагания, като споделя експертното си мнение. Като ентусиаст в областта на казината и онлайн залозите, той следи за детайлите, гарантирайки безопасността и качеството на своите оценки.
Коментирай

Няма коментари.