ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Контан Алис срещу Григор Димитров Прогноза: Новини и ТВ на живо

0
Григор Димитров
Григор Димитров, октомври 2024 (Снимка: БТА)
Прогноза
Победа за Григор Димитров 1.331.30
Победа за Димитров в два сета1.721.80

*Коефициентите подлежат на промяна

Първата ракета на България в мъжкия тенис – Григор Димитров, започва срещу Контан Алис?(Франция) участието си на турнира в Стокхолм от категория ATP 250. Надпреварата се провежда в зала на твърди настилки. Сблъсъкът е от фазата на 1/8-финалите и ще се играе в четвъртък след 20:30 часа.


Григор Димитров последни новини

Световният №10 е поставен под №3 в основната схема и затова получи правото да почива в първия кръг. Гришо гони титла?на шведска земя, което ще му помогне да се класира за годишния финален турнир в Лондон. При ранно отпадане родната звезда ще изгуби шансове. Напоследък представянето му е на приливи и отливи.

Турнирът в Стокхолм е по-специален за Димитров. Хасковлията го спечели през 2013 година, а това беше първата му титла в кариерата от надпревари на ATP. Впоследствие достигна до финали през 2014-а (загуба от Томаш Бердих) и 2017-а (загуба от Хуан Мартин дел Потро).

Григор Димитров
Григор Димитров, октомври 2024 (Снимка: БТА)

Как завърши последният мач на Григор Димитров?

Миналата седмица чешкият тийнейджър Якуб Меншик отстрани българина в осминафинален двубой от „Мастърс“ турнира на твърди настилки в Шанхай. Меншик постигна победа с 6:3, 3:6, 6:4 за малко над 2 часа игра. Преди тази загуба Григор бе в серия от три поредни победи.?

Така нашето момче остана с актив от 3 580 точки и това му стигна да запази десетото си място в седмичната ранглиста на Асоциацията на професионалните тенисисти (ATP).


Контан Алис последни новини

Френският тенисист се състезава предимно на по-слабите турнири от сериите „Челинджър“ през втората половина на 2024 година. Най-високото му постижение е 61 място в седмичната класация, а в момента е 95-и. Професионалист е от 2012 година.?

Десничарът Куентин Халис стартира с лесна победа турнира в Стокхолм, при която беше определен за фаворит. Така той продължава с доброто си представяне през октомври, след като по-рано този месец загуби финал на „Челинджър“ турнира в Муилерон Ле Каптиф.

Контан Алис
Контан Алис (Снимка: БТА)

Как завърши последният мач на Контан Алис?

В сряда французинът разби Сумит Нагал от Индия с 6:0, 6:4 за едва час и пет минути. Срещата бе от 1/16-финалите на същата надпревара в Стокхолм.

Алис заби 14 аса и допусна само една двойна грешка. Вкара 53% от първите си сервиси, като спечели 84% от тях. На вторите си подавания също бе солиден с 68% успеваемост. Спаси и трите точки за пробив, а на свой ред успя да пречупи четири пъти индиеца на негов сервис.?


Aлис срещу Димитров един срещу друг

Двамата тенисисти никога не са се срещали помежду си.?


По коя телевизия да гледаме мача на Григор Димитров на живо?

Срещата ще се излъчва пряко в ефира на MAX SPORT 1. Българските фенове на тениса ще могат да проследят изявите на първата ни ракета в четвъртък, в праймтайма след 20:30 часа.


Прогноза за мача Контан Алис срещу Григор Димитров

Очакванията ми са Григор да не изпита затруднения срещу този съперник, който е на ръба на Топ 100. Разликата в класите е много голяма. Ако българинът играе на обичайното си ниво, ще приключи съперника в два сета.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.