ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Лапорта се подразни на Реал, проговори за сагата с Арда Гюлер

0
жоан лапорта барселона

Президентът на Барселона Жоан Лапорта коментира трансферната сага с младия турски талант Арда Гюлер, който избра да продължи кариерата си в Реал Мадрид.

Гюлер бе считан за сигурно ново попълнение на Барселона, а Лапорта потвърди, че клубът е имал споразумение с него. След това обаче Реал се е намесил и е предложил по-добри условия за турчина.

„Имахме споразумение с него, като бяхме готови да платим 17,5 млн. евро на Фенербахче. Но след това други клубове като Реал Мадрид дойдоха и платиха повече.

Това беше моментът, в който решихме, че няма да влизаме във война по наддаване. Имаме други добри играчи“, каза Жоан Лапорта.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.