ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Бившият испански национал Нолито се отказа от футбола

0
Нолито
Снимка: Twitter/Spanish Football News

Бившият испански национал Нолито, който спечели Лига Европа със Севиля, обяви края на професионалната си кариера.

36-годишният флангови нападател обяви своето решение с пост в социалната мрежа Инстаграм.

?Дойде моментът, в който трябва да се сбогувам със страстта, която беше животът ми толкова много години: футболът. Имах привилегията да се наслаждавам на този прекрасен спорт на най-високо ниво. Футболът ми позволи да изживея толкова много и да взема безброй спомени завинаги. Благодаря много на футбола! Сбогом!“, написа Нолито.

По време на кариерата си Нолито е играл за испанските Селта, Барселона и Гранада, португалския колос Бенфика и модерния английски доминант Манчестър Сити. От септември 2022 г. играе за клуба Ибиса, за който през миналата кампания вкара гол и направи две асистенции.

Футболистът има 16 мача и 6 гола за националния отбор на Испания – крилото бе национал в периода 2014-2016.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.