ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Барселона срещу Севиля прогноза: Статистика, новини и състави

0
Роберт Левандовски
Снимка: БТА
Прогноза
Победа за Барселона1.321.30
Над 2.5 гола1.471.45

*Коефициентите подлежат на промяна

Барселона приема Севиля в мач от десетия кръг на Ла Лига, в който ще иска да затвърди добрите впечатления, които оставя с играта си. Сблъсъкът е от 22:00 часа на 20 октомври, неделя, на Естади Олимпик Луис Компанис в каталунската столица.

Последни новини за Барселона

Треньорът на Барса Ханзи Флик няма да може да използва за пореден път намиращите се в лазарета Роналдо Араухо, Андреас Кристенсен, Феран Торес, Марк Бернал и Марк-Андре Тер Стеген.

За Флик обаче има и добри новини, тъй като Дани Олмо и Фермин Лопес са възстановени от травмите и са включени в разширения състав. Халфът Гави също е готов за игра, след като през последната година се възстановяваше от операция на коляното, но според каталунските медии най-вероятно няма да се появи на терена, тъй като Флик ще е доста внимателен с него, предвид това, че премина през една от най-тежките контузии във футбола.

Очакванията са Гави да получи игрови минути в домакинската среща с Байерн от Шампионска лига в сряда, а надеждите на феновете са, че талантливият младок ще се завърне по-силен и отново ще бъде важна фигура за тима.

Барселона
Барселона (Снимка: БТА)

Форма на отбора

Отборът на Барселона е тотален доминант по испанските терени и след като спечели осем от досегашните си девет двубоя, е уверен лидер с 24 точки. Каталунците имат и най-резултатната атака в групата, която до момента е вкарала 28 гола, повече от 3 средно на мач. Допуснатите попадения са 9.


Последни новини за Севиля

Наставникът на Севиля Франсиско Хавиер Гарсия Пимиента ще е лишен от услугите на трима възлови изпълнители за битката на Оимпийския стадион в сърцето на Каталуния.

Френският централен защитник Танги-Остин Нианзу Куаси бе изгонен с втори жълт картон в края на севилското дерби в предния кръг, което Севиля спечели с 1:0, и ще изтърпява наказание. Дефанзивните полузащитници Саул Нигес и Джибрил Соу пък са контузени.

По информация на вестник ?Мундо Депортиво“ президентът на Севиля Хосе Мария дел Нидо Караско и други членове на ръководството на клуба са отказали традиционния общ обяд с шефовете на Барса и няма да присъстват в ложата по време на мача.

Ръководството на Севиля обясни решението си с намесата на Барселона в случая „Негрейра“. През миналия сезон клубът направи същото, след което Барселона обяви за разрив в отношенията със севилци и по всичко личи, че нещата ще останат такива.

Севиля
Севиля (Снимка: БТА)

Форма на отбора

Севиля се представя на приливи и отливи, и след като записа три победи, три равенства и три загуби, заема 12-о място във временното класиране с 12 точки и голово съотношение 9:10.


Барселона – Севиля един срещу друг

В последните 73 срещи между двата съперника отборът на Барселона е постигнал 44 победи, а Севиля има 13. Останалите 16 мача са завършили наравно, а головата разлика логично е в полза на каталунците – 152:72.


Вероятни състави

Барселона (4-2-3-1): Инаки Пеня – Жул Кунде, Пау Кубарси, Иниго Мартинес, Алехандро Балде – Марк Касадо, Ерик Гарсия – Ламин Ямал, Педри, Рафиня – Роберт Левандовски

Севиля (4-2-3-1): Орян Нюланд – Хосе Кармона, Люик Баде, Маркао, Адриа Педроса – Неманя Гудел, Лусиен Агуме – Доди Люкебакио, Алваро Фернандес, Чидера Еюке – Исаак Ромеро


Къде да гледаме Барселона – Севиля?

Срещата между Барселона и Севиля ще бъде предавана на живо в ефира на MAX SPORT 4.


Прогноза за мача

С играчи като Роберт Левандовски, който бележи редовно от началото на сезона и е истински кошмар за всяка защита, и детето чудо Ламин Ямал Барселона е абсолютен фаворит за трите точки и всеки друг резултат би бил равносилен на сензация.

Моят съвет е също да заложите на повече от два вкарани гола в мача, тъй като много често сме гледали голови зрелища между двата тима, а до момента в първенството за Барса е нещо нормално да отбелязва поне по 3 гола в даден двубой.

Още прогнози за Барселона – Севиля от типстъри може да видите в специалната секция на Nostrabet.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ ?Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.